Всяка атака на САЩ срещу  ще бъде посрещната с унищожителен

...
Всяка атака на САЩ срещу  ще бъде посрещната с унищожителен
Коментари Харесай

Техеран: Атака срещу Иран ще бъде посрещната с унищожителен отговор

Всяка офанзива на Съединени американски щати против  ще бъде посрещната с " разрушителен " отговор. Това съобщи през днешния ден представител на иранското държавно управление след разкрития на в. " Ню Йорк таймс ", че американският президент Доналд Тръмп е обсъждал предходната седмица разновидности за боен удар против основния ирански нуклеарен комплекс в Натанз, само че е решил да не прибягва до това, заяви Ройтерс.
" Всякакви дейности против иранската нация сигурно ще бъдат посрещнати с разрушителен отговор ", сподели представителят Али Рабией в коментар оповестен на публични държавен уебсайт. Ройтерс заяви през вчерашния ден, че Тръмп, на който му остават два месеца до края на мандата, е обсъждал с висши съветници опцията за офанзива против завода за обогатяване на уран в Натанз, само че е бил разколебан от тях да не подхваща сходна стъпка. Един от назованите съветници, държавният секретар Майк Помпео, на следващия ден ще посети Израел, който от дълго време загатва за вероятни военни дейности против върлия си зложелател Иран, написа.
 Тръмп се е готвил да нападна Иран? Тръмп се е готвил да нападна Иран?
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е бил разколебан да нападна под земята цех в иранския град Натанц, предопределен за обогатяване на уран,...
" Ако съм на мястото на иранците, няма да се усещам толкоз умерено ", съобщи израелският министър на енергетиката Ювал Щайниц и добави, че е не е знаел за съвещанието в Овалния кабинет предишния четвъртък. " Много е значимо иранците да схванат, че в случай че в действителност внезапно прибегнат до високи равнища на обогатяване на уран, с цел да основат нуклеарни оръжия, ще се изправят пред военната мощност на Съединени американски щати, а също може би на други страни ", сподели Щайниц пред израелското военно радио. Иран твърди, че нуклеарната му стратегия носи кротичък темперамент.
Рабией упрекна Израел в " психическа война " против Иран. " Лично аз не считам за евентуално те да изискат да провокират неустановеност в света и в района ", добави представителят на иранското държавно управление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР